WORKSHOPS

Jeg kommer meget gerne ud og afholder en broderworkshop både for voksne og børn. Kontakt mig på info@byguldbrandt.dk eller Instram for en snak om dine ønsker og idéer.

.

Workshop “Vinterblomster”

På denne workshop vil du lærer forskellige basissting og teknikker, som du kan sammensætte til smukke vinterblomster. Du vil blandt andet lære at lege med de forskellige sting og se, hvordan det ændre udtrykket på broderiet.

Jeg stiller materialer til rådighed, og du går fra workshoppen med et broderi, som du evt. kan arbejde videre på derhjemme, et broderikit bestående af broderiramme, nål, broderitråd og viden om, hvordan du kan føre dine broderi-drømme ud i virkeligheden – og med godt humør efter en hyggelig stund i selskab med andre kreative sjæle.

Se planlagte workshops og book din billet her.

.

Workshop “Sashiko – den japanske lappeteknik”

På denne workshop får du lov til at lege med at sammensætte små stofrester med den japanske lappeteknik Sashiko.

Jeg stiller materialer til rådighed, og du går fra workshoppen med et broderi, som du evt. kan arbejde videre på derhjemme og viden om, hvordan du kan føre dine broderi-drømme ud i virkeligheden

– og med godt humør efter en hyggelig stund i selskab med andre kreative sjæle.

.

Workshop “Broder din egen blomstereng

På denne workshop vil du lærer forskellige basissting og teknikker, som du kan sammensætte til smukke motiver. Du vil blandt andet lære at lege med de forskellige sting og se, hvordan det ændre udtrykket på broderiet.

Jeg stiller materialer til rådighed, og du går fra workshoppen med et broderi, som du evt. kan arbejde videre på derhjemme, et broderikit bestående af broderiramme og nål og viden om, hvordan du kan føre dine broderi-drømme ud i virkeligheden – og med godt humør efter en hyggelig aften i selskab med andre kreative sjæle.

Du får også mulighed for at melde dig ind i min Facebookgruppe, der kun er for kursister på mine workshops. Her er der mulighed for at hente hjælp og inspiration til broderi i alle afskygninger.

Hvis du har et stykke tøj, som du gerne vil reparere med broderi, så tag det gerne med og få tips og idéer til at redde det.

Der er både plads til nybegyndere og let øvede på workshoppen, da vi er et lille hold, så der er god tid til at få både hjælp og inspiration.

Se planlagte workshops og book din billet her.

.

Workshop “Broderi som mending

På denne workshop vil du lærer nogle enkle basissting og teknikker til, hvordan du bedst dækker huller og pletter på tøjet, så det får længere levetid uden at miste charmen. Du vil blandt andet lære at lave smukke blomster, blade og hjerter.

Jeg stiller materialer til rådighed, og du går fra workshoppen med små broderier, og viden om hvordan du kan arbejde videre med at reparere og pynte dit tøj derhjemme.

Du får også mulighed for at melde dig ind i min Facebookgruppe, der kun er for kursister på mine workshops. Her er der mulighed for at hente hjælp og inspiration til broderi i alle afskygninger.

Workshoppen er for nybegyndere, der gerne vil lære at brodere.

Se planlagte workshops og book din billet her.

Materialerne brugt på disse workshops er en skøn blanding af restmaterialer, genbrugsmaterialer og nye materialer, så der tages hensyn til miljøet uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med kvaliteten.

Fortrydelsesret:

Beløbet refunderes indtil 5 dage før workshopdatoen. Bliver du forhindret senere, kan du give din plads til en anden eller forhøre dig, om der kunne være nogen på venteliste, der ønsker at overtage den.