OM BYGULDBRANDT

Pia Guldbrandt, ejer af Byguldbrandt

Velkommen til et bæredygtigt univers hvor lækkert Genbrugsguld og Retrofund krydres med nostalgiske duge, glemte metervarer og ægte reused læder, der har fået får nyt liv i Birds, Broderier og håndlavet Julepynt.

Drømmer du også om at kunne hænge et billede op på væggen, der ikke ligner alle de andre? Et billede, der har personlighed og humor, og som ikke er masseproduceret eller stjæler unødige ressourcer fra naturen?

Words er små ord med stor betydning. De er små kærlige påmindelser, der hjælper en med at huske noget, man gerne vil have fokus på i hverdagen.

I Naïve kombinerer jeg min kærlighed til at tegne, minimalismen og trangen til at skabe noget smukt med nål og tråd. Broderierne er helt enkle, lidt naive og gerne med en teskefuld eftertænksomhed. For et godt billede sætter tankerne i gang – skønne minder fra barndommen, en kærlig påmindelse eller blot et smil, fordi man kommer i tanke om…

Drømmen er at forvandle smukke kvalitetsduge fra en svunden tid, jakker af de bedste materialer og glemte metervarer til nutidige håndlavede ophæng, der passer perfekt ind i en moderne livsstil.

Selv fotorammerne er så vidt mulig genbrug, og du vil derfor kunne finde gamle logoklistermærker bag på eller inde i rammerne – de fortæller med deres patina også deres helt egen historie.

Jeg vil gøre det muligt, at købe nyt skønt interiør til hjemmet med god samvittighed ! Ved at benytte genbrugsmaterialer sparer vi på vores ressourcer og får det unikke touch, der giver et hjem personlighed og karakter.

Langt de fleste af mine materialer er købt i genbrugsbutikker, og det giver mig stor glæde at vide, at ud over at materialerne til mine produkter ikke tærer på klodens begrænsede ressourcer, så går de penge, som jeg har betalt for dem til velgørende formål.

Jeg elsker fordybelsen og legen med mine designs, hvor jeg lader mig føre af de bundne materialer, og gør det til en dyd, at bruge hver en brugbar centimeter af stofferne.

Som noget nyt er der kommet lækre genbrugsfund her i shoppen, for jeg elsker at lede efter det allerbedste fra fortiden, for der er ikke noget bedre end at lade øjnene gå på opdagelse i et hjem med unikke ting.

Her finder du julepynt med sjæl, fine fortællinger og minder fra barndommen jul. Genbrugsguld fra dengang hvor det var moderne at lave nisselandskaber med vat og sodavanden var portionsanrettet i en lille glasflaske – kan du huske det?

Jeg elsker, når det lykkedes mig at finde håndlavet julepynt, hvor man kan se, at det er lavet med omhu (et utal af timers tålmodig håndarbejde) og kærlighed, og derfor fortjener at blive skattet og sprede juleglæde på ny.

Følg med på Instagram @byguldbrandt, hvor jeg løbende viser små glimt fra hverdagen i mit værksted.