Broder din egen blomstereng 22/10 i Sunds (UDSOLGT)

kr. 325,00

Den 22/10 kl. 18.30-21.00 hos Blomsterpresseriet Nørreåvej 3, 7451 Sunds.

På denne workshop vil du lærer forskellige basissting og teknikker, som du kan sammensætte til smukke motiver. Du vil blandt andet lære at lege med de forskellige sting og se, hvordan det ændre udtrykket på broderiet.

Jeg stiller materialer til rådighed, og du kan selv vælge, om du vil brodere på en mulepose (så længe lager haves) eller på broderistof, så dit færdige projekt kan sættes i glas og ramme. (Husk at oplyse under bemærkninger, hvilket produkt du ønsker, når du booker din plads.)

Du går fra workshoppen med et broderi, som du evt. kan arbejde videre på derhjemme, et broderikit bestående af broderiramme og nål og viden om, hvordan du kan føre dine broderi-drømme ud i virkeligheden – og med godt humør efter en hyggelig aften i selskab med andre kreative sjæle.

Du får også mulighed for at melde dig ind i min Facebookgruppe, der kun er for kursister på mine workshops. Her er der mulighed for at hente hjælp og inspiration til broderi i alle afskygninger.

Der er både plads til nybegyndere og let øvede på workshoppen, da vi er et lille hold, så der er god tid til at få både hjælp og inspiration.

Fortrydelsesret:

Beløbet refunderes indtil 5 dage før workshopdatoen. Bliver du forhindret senere, kan du give din plads til en anden eller forhøre dig, om der kunne være nogen på venteliste, der ønsker at overtage den. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldte, og i det tilfælde vil pengene naturligvis blive refunderet.

Ikke på lager

Kategori: Tag: