WORKSHOPS

Jeg kommer meget gerne ud og afholder en broderworkshop både for voksne og børn. Kontakt mig på info@byguldbrandt.dk eller Instram for en snak om dine ønsker og idéer.

.

2. Maj 2024

Workshop “Broder din egen blomstereng

Hos Kirsten Brun, Storegade 16-18, Tarm. kl. 18.30-21.30.

På denne workshop vil du lærer forskellige basissting og teknikker, som du kan sammensætte til smukke motiver. Du vil blandt andet lære at lege med de forskellige sting og se, hvordan det ændre udtrykket på broderiet.

Jeg stiller materialer til rådighed, og du kan selv vælge, om du vil brodere på en mulepose eller på broderistof, så dit færdige projekt kan sættes i glas og ramme. (Husk at oplyse, hvilket produkt du ønsker, når du booker din plads.)

Du går fra workshoppen med et broderi, som du evt. kan arbejde videre på derhjemme, et broderikit bestående af broderiramme og nål og viden om, hvordan du kan føre dine broderi-drømme ud i virkeligheden – og med godt humør efter en hyggelig aften i selskab med andre kreative sjæle.

Der er både plads til nybegyndere og let øvede på workshoppen, da vi er et lille hold, så der er god tid til at få både hjælp og inspiration.

Book din billet her.

.

18. januar 2024

Workshop “Broderi som mending

Hos Fra lager til liv, Storegade 16-18, Tarm. Kl 19-21.

På denne workshop vil du lærer nogle enkle basissting og teknikker til, hvordan du bedst dækker huller og pletter på tøjet, så det får længere levetid uden at miste charmen. Du vil blandt andet lære at lave smukke blomster, blade og hjerter.

Jeg stiller materialer til rådighed, og du går fra workshoppen med små broderier, og viden om hvordan du kan arbejde videre med at reparere og pynte dit tøj derhjemme.

Workshoppen er for nybegyndere, der gerne vil lære at brodere.

Fortrydelsesret:

Beløbet refunderes indtil 5 dage før workshopdatoen. Bliver du forhindret senere, kan du give din plads til en anden eller forhøre dig, om der kunne være nogen på venteliste, der ønsker at overtage den.